Produs în cadrul unui produs

Master the art of fan database management together.
Post Reply
sohanuzzaman54

Produs în cadrul unui produs

Post by sohanuzzaman54 »

La acel moment, aveam propria noastră platformă pentru externalizarea vânzărilor prin apeluri la rece - Deep Sales Platform . Mai există, dar este foarte diferit de prima versiune și de Skorozvon în sine (veți râde, dar nici pe vremea aceea nu aveam bani pentru asta - am scos doar singuri ceva din instrumente).

Are lucruri precum:

Acumulări financiare automate pentru apelurile către Date Telegram operatori și pentru atingerea obiectivelor canalului de vânzări;
Abilitatea de a construi un număr nelimitat de canale de vânzări;
Încărcați volume mari de baze de date de contacte și apelați-le în modul semi-automat;
Dezvoltați scripturi de vânzări;
Gestionează o echipă de angajați;
Ascultați înregistrări audio în timp real;
și așa mai departe și așa mai departe și așa mai departe.

Primul produs încă funcționează și îl folosim în mod activ, dar am încetat să-l dezvoltăm din cauza stivei... La un moment dat, PHP (Symfony) + MySQL au devenit greu de suportat. Planul este să-l transferăm într-o altă stivă și să reluăm îmbunătățirile, pentru că vedem nevoia unei astfel de soluții de la micile afaceri care ne contactează sau micile centre de apel care doresc să se lanseze.

Pe această platformă a început să apară al doilea produs - un constructor de script de vânzări.

În fiecare săptămână, colegii veneau cu plângeri și urări despre editor, pe care le-am lansat în 1 zi și 1 noapte - navigare incomod, font mic, incomod de dezvoltat, incomod de transferat, imposibil de copiat, mișcare aleatorie și zoom, pentru a naviga - trebuie să vă amintiți structura. Într-un cuvânt, în fiecare săptămână am economisit putere pentru o nouă descoperire.
Post Reply